Contact 

 


        

Ervaringen

Na een MIR-Methode op Maat
"Ik heb met vééél minder hoogtevrees en vééél meer plezier geskied afgelopen week. Dank!
"

"
Ik mir me wat af en het gaat goed met me. Ik ben 10 dagen geleden, na een week de Mir-Methode gedaan te hebben met protocol voor maagzuur, gestopt met de maagzuurremmers....na 13 jaar.... en ik heb er nog steeds geen nodig. GEWELDIG, toch."

"Het is altijd weer fijn om me tijdens Holistic pulsing volledig over te geven aan het leeg worden"

"Tijdens de behandeling Holistic pulsing voelde ik me geheel ontspannen en naarmate de behandeling duurde raakte  ik in een rust en ontspannen toestand die ik niet had verwacht."

"Normaal gesproken sta ik vrij sceptisch tegenover dergelijke behandelingen, maar omdat ik Germa persoonlijk ken ben ik graag ingegaan op haar aanbod. Na 6 behandelingen gevolgd te hebben kan ik oprecht zeggen dat ik het als bijzonder prettig heb ervaren. Nog nooit eerder heb ik een dergelijke mate van ontspanning ervaren. Mijn klachten zijn gedeeltelijk later weggegaan maar ik denk dat de pulsing samen met het persoonlijke contact met Germa zeker hebben bijgedragen tot een sneller resultaat. Bedankt Germa voor het verbreden van mijn horizon!"

"Hier een berichtje van mij om je te zeggen dat het echt geweldig gaat met mijn dochtertje na de voetreflex en Reiki. Nu ik de eerste graad bij je heb gedaan, kan ik zelf aan de slag met behandelen. En inderdaad; het is het mooiste kado dat je  jezelf kunt geven!!! "

"Via Germa kwam ik in aanraking met het fenomeen holistic pulsing en wilde dat graag eens proberen omdat ik  nogal onrustig ben van mezelf en de lat in mijn leven nogal hoog kan leggen.
Ik kwam als een leeg iemand in de praktijk en vond er rust en kalmte die ik nodig had....door de behandelingen   werd ik tot rust gedwongen en naar mezelf terug gebracht ..ik vond het zalig...in het begin onwennig maar dankzij Germa heb ik leren ontspannen en me overgeven...."

"Door de pulsing laat ik nu gemakkelijker "los" waardoor de klachten aanzienlijk verminderd zijn.
Daarnaast is de pulsing ook zeer ontspannend en dat helpt in ieder geval om de dagelijkse drukte makkelijker aan te kunnen."

"Door middel van de bachbloesemdruppels die ik van Germa ontving kwam ik weer in evenwicht en kon ik alles weer op eigen krachten aan."      

"Germa, bedankt dat je me in contact bracht met Reiki. Een bijzondere energie. Bedankt voor je gastvrijheid."

"reiki 1 was voor mij; het mogen ontvangen van een warme Goddelijke douche, om daarna fris en met hernieuwde balans in de wereld te kunnen staan. Dank je wel."

"Ik heb de reikicursus bij jou erg leuk, gezellig en bijzonder gevonden. Ook mijn gezin is er erg enthousiast over,  mag elke dag wel oefenen. Ik geniet ervan Germa nogmaals bedankt !"

"De workshop voetreflexmassage was fijn, heb er van genoten. Ga er ook lekker mee aan de gang, kandidaten genoeg waar ik op kan oefenen."