Contact


 


Behandelvormen

MIR-Methode
staat voor Mentale en Intu´tieve Reset.
Het is een krachtige zelfhelingsmethode die gemakkelijk zelf in de thuissituatie toegepast kan worden. 
De uitvoering kost niet meer dan twee minuten per dag.
Er wordt gebruik gemaakt van affirmeren (het meerdere malen uitspreken van positieve zinnen).
Het is mogelijk een MIR-Methode op Maat (MOM) te laten maken. Hierbij wordt via spiertesten de achterliggende oorzaken van klachten opgespoord en eventueel zinnen toegevoegd aan de basiszinnen.    
Lees meer

Holistic pulsing is een techniek waarbij het lichaam (gekleed) wiegend en zachtjes strekkend in een bepaald ritme in beweging wordt gebracht. Dit kan leiden tot loslaten van spanningen op steeds diepere niveaus, wat de weg vrijmaakt voor eigen kracht, innerlijke wijsheid en het zelfhelend vermogen en ontspanning.     Lees meer

Voetreflexmassage
wordt gebruikt om d.m.v. massage en druk op reflexpunten op de voet de bijbehorende organen weer in evenwicht te brengen en blokkades op te heffen.    
Lees meer

Reiki is een woord dat letterlijk "universele levensenergie" betekent.
Het woord reiki verwijst ook naar de behandelingsmethode waarbij energie doorgegeven wordt door het zachtjes opleggen van de handen.
    Lees meer

Bachbloesemadvies
wordt alleen nog als advies gegeven en niet meer meegegeven. Dit omdat het intussen mijn ervaring is dat de bloesems heel eenvoudig via de MIR-Methode energetisch zijn aan te vullen. Natuurlijk kunt u zelf beslissen om een uitgeteste bloesem aan te schaffen.