Contact
 


 

W
at is de MIR-Methode®?

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een eenvoudige zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009 en schenkt aan ieder mens in de wereld.


De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zel
f wat aan willen doen. Wanneer je merkt dat het smeren van crèmes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken.

In de MIR-Methode wordt daar aan gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel. De methode zorgt er nam
elijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen, kan je zelf en in je eigen omgeving. Het is heel erg eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.                                                                                                                             

Uitvoering
Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en ook vaak al verbetering is na de eerste weken.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waar ik gebruik van maak, werken bij ieder mens en dier. In hoeverre je ervaart dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kunnen we evalueren wat de MIR voor je gedaan heeft.”

Workshops
Om met zelfvertrouwen te beginnen aan de MIR-Methode kun je een workshop volgen waarin precies wordt uitgelegd hoe de MIR-Methode werkt. klik hier